Härlig morgon

 
Godmorgon mina vänner! Hoppas att ni inte har glömt att ställa fram klockan en timme :)
I morse vaknade jag 08:00 av solstrålarna som trängde sig igenom mina persienner. Finns det något bättre sätt att vakna på? Hur som helst så bringar ett skönt uppvaknande med en skön inställning till dagen. (Därför är en god sömn så viktig!) Jag hoppade i mina träningskor och drog ut och joggade i 70 min! Så härligt! Jag joggade först ner till Nacka IP och sprang 15 varv runt. Fy vad jobbigt det blev efter 10e varvet men jag stod på mig och köttade 5 varv till. Jag hade lovat mig själv att springa 15 varv, då skulle jag göra det!
 
Jag är sjukt stolt över mig själv för 2 månader sedan så fick jag blodsmak i munnen och pulsen slog alldeles för fort efter endast 15 min joggning. Att känna resultat är den bästa belöningen man kan ge sig själv.
 
Nu har jag duschat av mig och förberett godaste frukosten! Den här smoothien är himmelskt god och superlätt att göra. Den är protein- och vitaminrik! Till Smoothien blir det två avokadomackor! Jag försöker äta en avokado varje dag. Det ger min hy och mitt hår en perfekt boost.
 
Smoothie:
1 dl hallon
1/2 banan
1/2 apelsin
2 generösa msk kvarg.
1 skopa proteinpulver
1 dl apelsinjuice 
 
(Egentlighet behövs inte apelsinjuicen då tillräcklig juice kommer från apelsinhalvan, däremot så föredrar jag att ha i lite mer vätska då jag tillsätter proteinpulver eftersom pulvret ger en mer krämig koncistens. Jag föredrar en mer rinnig smoothie. Vatten går annars också bra)
 
TIPS!
Det här receptet ger mycket mer än en portion. Jag skulle säga 2 generösa portioner. Spara det som blir över i en liten skål, täck med plastfolie, in i frysen! Om några timmar väntar en nyttig glass :)
 
 
   
 
Nu önskar jag er en fin dag!! Ut och rör på er i det härliga vädret. Hellre en PW på 15 min än ingenting alls :)
Senare idag tänkte jag dela med mig av mina favorit Abs and ass övningar som man lätt hinner göra innan duschen på morgonen!
 
/Carla
 


Kommentarer
Emilie

Hej Carla!

Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

För att gå med behöver du bara följa länken här: http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

Med vänlig hälsning,
Emilie
Hittarecept.se

2013-04-23 @ 16:54:20
URL: http://www.hittarecept.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0