Så fruktansvärt bra!

 
Den här låten är så fruktansvärt bra! Hans hesa röst tillsammans med musiken gör så att hela jag slappnar av. Perfekt låt att lyssna till när man promenerar från gymmet med proteinshaken i ena handen. På tal om shake, idag provade jag Cappuccinoproteinshaken. Helt Ok. 3/5 ger jag den.. Chokladsmaken är fortfarande godast och går lättare att få i sig!
 
Spinningpasset idag var sjukt tufft och lilla handduken som jag torkade av mig med under passet vart dygnsur så jag vart bara ännu svettigare när jag ville torka sv. Mig i slutet av passet. haha! Då kan jag vara extra nöjd med min insats!!! Ju mer svett destå bättre!! Corepasset var intensivt och mina mag/ryggmuskler har verkligen fått sig en omgång.
 
Nu känner jag att jag hoppar lite i min tidsbeskrivning men skit samma.. efter passet fick jag trycka i mig proteinshaken för jag var fortfarande så mätt efter frukosten.. Inte nog med det så fick jag tvinga i mig lunchen nyss också. Jag fick ner hälften av min portion. Herregud.. Jag ska lätt fortsätta med Rågbröd till fruksost så jag slipper hubgerkänslan. Haha! Eller det kanske är en kombination med Heat AM och Heat PM -pillrerna :-)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0