Grönt te

Jag måste ge er mitt bästa tips för en bra mättnadskänsla och framförallt ingen sötsugs-känsla under kvällen. Drick en kopp grönt te efter middagen så ska ni se att ni blir heelt belåtna efteråt! Inte nog med det så har just grönt te flera positiva egenskaper som bla en hög halt av antioxidanter (kroppens egen "rostskyddsbehandling"!). För att göra texten ännu mer komplicerad så kan jag också närma att grönt te innehåller de bioaktiva substanserna polyfenoler som består av katekiner, flavinoider och fenolsyror. Katekiner har förmågan att påverka ett flertal enzymer i kroppen. Haha!! Nej men åter till vanlig svenska.. Grönt te ökar ämnesomsättningen i kroppen vilket gör att fett och fler energikällor bränns lite fortare. Precis det jag vill uppnå nu när jag deffar!! Åh jag saknar fan naturvetenskapslektionerna på gymnasiet. Sånt här är intressant ju!
 
 Sen när ni vaknar morgonen därpå så lär ni iof kissa ett bra tag men då har ni nog också lyckats få ut ett å annat skit i kisset! Så.. Drick lite te på kvällarna (helst grönt te som sagt) så kommer det att göra er susens och för min del så har sötsuget försvunnit helt efter min kopp med grönt te.
 
ett litet "OBS!"
Grönt te har en väldigt speciell smak och jag fick lära mig att tycka om det. Nu gillar jag när teét är kombinerat med citronsmak. Men det är väl som det mesta, om man inte gillar smaken av något får man tvinga sig i det några gånger så lär man gilla det tillslut :)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0