ska man vara fin får man lida pin

FYSATAN IN I HELVETETS JÄVLA SKIIIIIIIT vad ont det gjorde!
Jag har ju önskat mig laserbehandling typ hela mitt liv för att bli av med hårjävlarna på benen för gott. Mina päron har tänkt på saken och ÄNTLIGEN har dom gått med påre! Idag gjorde jag min första behandling. Jag trodde inte alls att det skulle göra så ont som det gjorde. Tänk er typ att tatuera hela benen + massa värme + stötar och ,. asså fyfan. Min smärttröskel är ändå rejält hög och ändå vare som att jag var Nära att bara säga till henne o sluta.
Hahhaah ni skulle ha sett mig när jag skulle dra hem sen. Asså jag gick som om jag hade blivit rövknu(host)!!! Aja.. nu är jag iaf klar med första behandlingen. Vi får se hur många som behövs. Jag har iaf betalat för 4st. Men fan vad det är värt smärtan... eller? Om inte ska jag fan begära skadestånd hah!

Jag saknar dig.

You're a song written by the hands of God
Don't get me wrong cause
This might sound to you a bit odd
But you own the place
Where all my thoughts go hiding
And right under your clothes
Is where I find them  
Underneath your clothes      
There's an endless story
There's the man i chose      
There's my territory
Of all the things i deserve  
For being such a good girl Honey

för ett år sen..

Vill tillbaks till Chile!

L.A Candy

Snart är det helg vilket betyder att lovet har kommit till sitt slut och jag ska spendera de sista dagarna i Norrköping på träningsläger. Wiii.. eller (?) Jag håller tummarna att helgen blir skoj för det finns nå mer som komma skall, maybe.
Ännu en dag har gott.. och vad har jag gjort... nada. Chillat galet. Nu ska jag iaf vara duktig och lägga mig i sängen för att komma tillbaks till en någorlunda bra rutin. För att kunna somna så ska jag öppna boken som jag beställde hem från Bokus som jag fick hem IDAG ^^  L.A Candy av Lauren Conrad. Vi ska läsa en bok på engelskan och jag valde att beställa hem den här :9.
Sov sött ♥

o så har ett till år gått..igen.

Helt sjukt, 2011 !!! Gaaah vad jag stör mig på att det har gått 3 dar och jag råkar fortfarande skriva 2010 i min dagbok. Yees ni läste rätt. Dagbok. Jag har fört dagbok sen 2008. COOLT va? fyfan va jag LER när jag läser alla förgående sidor i boken. Shiit. Ni borde fan göra det.. skit kul faktiskt^^

Ja jag vet att jag inte har bloggat på några dar, men vet ni va... jag bryr mig inte. Hah.. jag bloggar när jag känner för det så det så! Nej nu ska jag itne leka bitch för det är jag verkligen inte, har många som kan vittna om det. Nej men vad har jag gjort idag... jo det ska jag tala om för er som vilken annan bloggare som helst. Jag och Fanny har varit på bio och sett Easy A. Helt OK film som e värd att gå o se på me tjejligan.

Nu ska jag runda av dan me nå mysigt ;)

Nattti♥
RSS 2.0