pulsen går i 180

En ångestvåg sveper lite lätt över mig just nu. Jag har ungefär sju timmar på mig att i princip formulera om ett helt manus till en redovisning, anamma ny information angående en norm, skriva en novell samt träffa en grupp kompisar, vilket är ett måste innan dagen är förbi. Nej jag har inte skjutit upp allt till sista sekunden, så här kommer varje dag se ut den kommande veckan. Det värsta är att jag inte kan prioritera något, utan allt skolarbete som görs nu vill jag spika ett solklart mvg på. Träningen är redan uteslutet men endast pga att jag är förbannat förkyld. Haha, ni ska höra min röst. Jag låter fortfarande som en gammal uteliggare som bara känner till cigaretter och whisky..

Nej människor, nu ska jag återgå till verkligheten och göra det bästa av situationen, right? Jag kanske borde få i mig något näringsrikt innan jag sätter igång med att bocka av min "att göra lista". Ifall jag sätter igång på en gång kommer jag bara att plugga förgäves, jag måste finna ro igen, all stress som jag upplever nu måste försvinna. Vad säger ni, ska jag greppa gitarren och spela ett stycke så att all stress lämnar kroppen. Ao jag provar!

Här får ni en cover på Wonderful tonight som ni kan njuta till innan ni återgår till storstadsstressen som jag tycker mig uppleva just nu. Det är en barndomskompis till mig som sjunger och spelar, samt hans lillebror som spelar lite i bakgrunden och oj vad jag älskar detta! Så himla fint :')



Kommentarer
nadriiiiiiiiiiis

haha oj carla!! kul att jag inte är så illa ute som du, men nästan. kan förfan inte ens formulera min analys på några enstaka rader :( detär ILLA!!

2010-05-26 @ 21:11:58
URL: http://naddie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0