gal1 najs

Nu är det as sent och jag ska alldeles strax krypa ner nyduschad i min säng med nytvättade lakan. Finns det något härligare? Idag fick jag reda på mitt slut betyg i spanska steg 3, och YES, ett klockrent MVG :thumbup:
Nu är det bara historia och naturkunskapen som ska köttas av och jag ber till alla övre makter att ge mig kraft för att övertyga mina lärare att ge mig ett bra slutbetyg! Som sagt så var det sista spanska lektionen idag, känns faktiskt lite sorligt för vissa av människorna i gruppen lär man inte se igen..

Men nu ska jag berätta nå gal1 najs! (som kiesel och jonis skulle sagt) . Idag hade vi "avslutning" med dom mest aktiva i min Judoklubb. Vi drog iväg till nå knasigt place..? minns inte namnet, men skit samma! Det var 5kamp och oj oj oj va kul!Dock fick man ha på sig typ bowlingskor hela kvällen vilket resulterade i illaluktande fötter, INTE najs. hahha iaf... Jag brilierade när det gällde skytten! Fyfan vad jag ägde ut alla!!! Har ju polis som D plan ifall jag inte lyckas som nåt annat.

Nej kära små människor. Nu ska den här damen ta och infinna sig i sin skönhetssömn för att vakna upp pigg och lyckligt imorgon. Sov så gott världen, så ses vi!
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0