ett, två, AJ(?)

Hola! Nu är det verkligen sommarväder och shorts/klänning är nog det enda som gäller fram till september tror jag nog. Igår tog det timmar för mig att bestämma mig vilken klänning jag ska ha på mig ikväll, men till sist fick fanny komma och välja ut en. Ni får tyvärr inte se vilken eftersom min dumma kamera är borta.. måste skaffa en ny!

Iaf.. vad har jag gjort idag, jo de ska ni allt veta, jag drog lite spontant till en salong och vaxade benen, mohaha! Så nu kan jag flasha benen i några veckor utan att behöva gå upp typ en timme tidigare på morgonen och shava sönder benenen :P
Naj det gjorde faktiskt inte så ont.. lr detta är inte första gången så jag har nog lärt mig att slappna av. Tjejerna som jobbar där är jätte duktiga med framför allt trevliga! Om ni vill testa på att vaxa er lite här och var :P så rekomenderar jag Wax Brazil Sthlm Jätta bra priser och det är lätt att hitta dit, ligger på Götgatan.

"Den eviga frågan: Gör det mycket ont?
I verkligheten, nej! Det mesta av 'smärtan' handlar om psykologi, det 'sitter i huvudet'. Fråga någon som har gjort det flera gånger så får du höra."
- Trust me, citatet har rätt!

http://www.leilashudvardsklinik.se/vaxning/vaxning-leila.jpgKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0