tåring?

Hallå världen! Ifag började jag morgonen duktigt genom att träna bort ca 500 kcl. Fan va svettig jag blev, och duschen kylde knappast mig för sen spenderade jag hela dagen i stan med Julia, och fyfan va varm! Med det är bara härligt! Sommaren är äntligen här! Vi lunschade ihop, snackade och shoppade en MASSA! Jag fick med mig hem; ett par skor, en klänning, en blus, en tåring och lite annat onödigt :9 Ja varför köpte jag en tåring, haha, ingen aning! Har aldrig haft en förut men det stod liksom 'mitt namn' på den! Vi får väl se.. är det ens snyggt med tåring?

http://www.fashion-tips.co.uk/image.axd?picture=Feet+with+toe+ring.jpg

 

Om sisådär 2 timmar börjar Chile vs Brasilien matchen!!!!

go chile, go chile!

http://ugc.kontain.com/photo/20090813/prod_a1d117ad-376c-480e-8333-64527f8f72d6/tb_640x480.jpg

I'm in love!

historisk lördag

Jag och några vänner drog självfallet in till stan. Det var så kul att se så många människor uppklädda. Jag har nog aldrig sett så mycket människor i gamla stan och oj vad jag älskade det. Gamla stan glöms nog bort av oss sthlmare men jag hoppas att folk börjar hänga lite mer där nu ..  så mysigt! Att se uteserveringarna fulla med människor var härligt att se! Här kommer lite bilder som Jag tog. De första bilderna är tagna på stortorget precis breve storkyrkan.Dagen avslutades vid kungsträdgården och gustaf adolf torg med världens partaj fram till 03.00!

i'm booorrreed !

'kamendudi'Johanna Wick är och kommer alltid förbli min kamenduda kompis x')


jag tröttnar aldrig

detta måste seriöst vara den bästa musikvideon ever!

Hos alexandra

Igår var jag som sagt hos alex :) Det var verkligen super trevligt och det var så kul att träffa alla härliga personer som jag inte hade sett på länge! Jag hade det oerhört kul! Tack Alex för en underbar kväll, och ha den äran på födelsedagen igen <3

fiint

Ciao mundo!
Jag är typ överlyckligt, MVG MVG MVG MVG ETC :D *hihihihi*

Efter skolan drog jag och sara till forum för att hitta nå fint till Alex som fyller år idag! Ska fixa mig nu sen drar vi iväg till födelsedagsbarnet. Det ska bli kul att träffa henne , det var så länge sen!
Forum har öppnat en ny smyckesbutik och OJ vad vackra smycken de har. Jag var bara tvungen att köpa ett armband och ett hårspänne till smig själv, var nära att köpa en ring också men nee, det räcker med 2 inpulsköp.
Sen köpte jag även en **** till Alex. Hoppas att hon gillar den!


ett, två, AJ(?)

Hola! Nu är det verkligen sommarväder och shorts/klänning är nog det enda som gäller fram till september tror jag nog. Igår tog det timmar för mig att bestämma mig vilken klänning jag ska ha på mig ikväll, men till sist fick fanny komma och välja ut en. Ni får tyvärr inte se vilken eftersom min dumma kamera är borta.. måste skaffa en ny!

Iaf.. vad har jag gjort idag, jo de ska ni allt veta, jag drog lite spontant till en salong och vaxade benen, mohaha! Så nu kan jag flasha benen i några veckor utan att behöva gå upp typ en timme tidigare på morgonen och shava sönder benenen :P
Naj det gjorde faktiskt inte så ont.. lr detta är inte första gången så jag har nog lärt mig att slappna av. Tjejerna som jobbar där är jätte duktiga med framför allt trevliga! Om ni vill testa på att vaxa er lite här och var :P så rekomenderar jag Wax Brazil Sthlm Jätta bra priser och det är lätt att hitta dit, ligger på Götgatan.

"Den eviga frågan: Gör det mycket ont?
I verkligheten, nej! Det mesta av 'smärtan' handlar om psykologi, det 'sitter i huvudet'. Fråga någon som har gjort det flera gånger så får du höra."
- Trust me, citatet har rätt!

http://www.leilashudvardsklinik.se/vaxning/vaxning-leila.jpg

chilla gal1 & pilla pung?

yes imorgon springer 3orna ut från nackagymnasium och värmdögymnasium så jag e leedig! Fyfan vad härligt, men fyfan va sorligt att bli av med 3orna.. men åh vad jag e glad för deras skull! Imorgon är dom fria liksom! Året har gått så läskigt fort så de 2 åren kommer nog gå minst lika snabba så snart äre jag som får springa ut med världens snyggaste mössa på huvudet och dränkas i champange hahha ! :D
Jag ska iaf till en studentmottagning på kvällen och det blir härligt! Under dagen vet jag inte alls vad som kommer hände men men, återstår att se, annars blire väl att chilla gal1 och pilla pung som kiesel och jonis skulle sagt, :P

nej människor nu ska CarlitaBonitaChiquita sussa !! Buona notte !!


RSS 2.0