Svettigt värre!

Hallåjsan i stugorna! Idag har Carlita sprungit runt som en galning i stan. Och oj vad hon har handlat! Nu är i alla fall alla julklappar köpta och inslagna! Nu ska de bara parkeras under granen.
Jag gillar verkligen att gå runt och strosa i stan med massa kompisar, men när det gäller att HANDLA så vill jag göra det helt SJÄLV! Fatta vad skönt att slippa höra de andra tjata; "kan vi inte dra vidare till nästa butik" , "o kan vi inte dra dit" etc.. När man har ont om tid och att man själv verkligen måste hitta saker ock ting! Naah sällskap kan jag vara när andra ska shoppa, men att själv gå runt och shoppa, det gör jag bäst alone!
Det tog typ hundra år att slå in paketen men ooo så bra det blev ändå =) kanske berodde på att Fanny och jag har suttit vid hennes köksbord och kacklat om allt mellan himmel och jord, samt ätit en maassa godis och druckigt gott!
Naah nu ska jag DUSCHA och äta.. Fyfanken vad den här dagen tog kol på mig! Sen ska jag krypa ner i sängen och gotta mig själv vid Skype som äntligen är i liv igen.. Trodde att mitt liv skulle gå under igår när det där problemet uppstod igår.. hahah! patetiskt, right? men men . Sen blir det väl att titta igenom de senaste avsnitten av julkalendern på svtplay :9


Kommentarer
nadra

åååå duktig du är lilla carlita!! :) fina presenter

2010-12-23 @ 23:28:56
URL: http://naddie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0