En liten hälsning från landet!

Hallåj världen! Just nu ligger jag lite obekvämt med rumpan halvt bortdomnad på golvet och med ryggen lutandes mot min fin fina saccosäck, ensam i vardagsrummet efter en het disskution på msn ;P. Som sagt ligger jag här.. i sommarstugan, ute på landet. Jag har varit här i cirkus två veckor och 2 härliga veckor till blire allt, innan skolan säger hej igen.

Vädret har faktiskt varit på topp, vattnet i poolen/havet är varmt och tennisbanorna är hur fräsch som helst! I löööv to be here och jag hoppas att de fjorton dagarna som är kvar inte flyger förbi!
Var ligger då mitt underbara lantställe? Joh, det ska jag allt säga er ;) Vår tomt ligger typ precis på gränsen mellan Östergötland och Småland, precis vid skärgårn. Härligt härligt.
Nej,, nu börjar ryggen också sakta men säkert domna bort, bäst att jag går och lägger mig. Den här dagen har varit skön. Utan kompisar för en gång skull men med maaasssor av träning (jag kan ju inte komma tillbaka till Sthlm helt otränad). Är helt slut så ja, time for pyjamasen säger jag nog!
Ni får ha det så bra, så ses vi när skolan börjar igen.. jag kan ju inte sitta inne och ruttna framför datorn, det är sommarlov för fasiken! Ut med er!

Adjöss!

 

RSS 2.0