jag garvar inombords

nej nej och åter nej så följer jag inte kissies blogg för att jag avgudar henne, utan man blir ju bara arg hur en människa förstörs så mkt genom en blogg. Hur som helst så var det inte det jag ville prata om, utan om en sak som Kissie faktiskt tog upp som jag konstigt nog blev glad över!  1. Pengar-snack.

"Folk har ingen hyffs nu för tiden! Såfort folk får tag i mig och börjar snacka så tar det inte längre än 5 minuter innan frågan "hur mycket pengar tjänar du?" kommer upp.. Visste inte ni folk att det är oartigt? Och jag kan inte låta bli att skratta åt er pojkar som sitter där med erat bakslick, röda byxor och tror att ni är så "schteek" som frågar efter hur mycket pengar någon tjänar.. Har inte eran rika pappa berättat att pengar pratar man inte om..? Usch!"


Asså jag håller med henne! Det är så himla kul att se alla sorliga "bratz" visa upp sig själva och påstå att dom är något dom inte är i närheten av. Förlåt mig men folk som kommer från familjer vet hur man behärskar sig. EX: Asså jag GARVAR inombords när jag ser en "wannabe" luta sig över någon och tuggar tuggummi med öppen mun(!) börjar prata om sina pengar, eller jag, pappas pengar (som antagligen inte existerar), Låtsas vara "bra uppfostrad" när "han" hälsar på någon, MEN människan reser sig inte ens innan han han tar "den andre" i handen! Hallå, Vett & Etikett har ni ju vuxit upp med vardagligt. Right!?
Asså HAHA förlåt men så små saker stämplar en direkt vem man är. Och tro mig grabbar.. det är bara patetisk att låtsas vara någon man inte är.. eller fine, ni kanske är sådana människor (inte dom ni försöker vara iaf) men please gör om er image då, förvandla dig till den vulgära fjortisboyen du egentligen är innerst inne... du ser ju själv vilka tjejer du attraheras till.Nu undrar säker de flesta vart jag vill komma med detta inlägg..
Jag var bara tvungen att skriva av mig för jag blir så förbaskat förbannad!!! Och om ni inte förstår, så kan jag förstå det. För det är nog inte många som delar båt med mig kan jag säga!

*OM DU INTE ENS KAN HÅLLA BESTICKEN KORREKT HAR DU JU FÖRMODLIGEN ALDRIG SUTTIT VID ETT RIKTIGT MATSALSBORD*Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0